Help! Mijn kind gebruikt drugs

Drugsvoorlichting thuis

Is een keertje blowen heel gevaarlijk? Hoe zie ik dat mijn kind drugs gebruikt? Een biertje voor zijn zestiende, moet ik daar echt ruzie over maken? Mijn dochter rookt, en nu? Veel ouders van opgroeiende kinderen hebben vragen over drugs, roken en alcohol. Informatie op het internet kunnen ze vaak zelf wel vinden, maar hoe pas je die kennis toe in de praktijk. De oplossing voor deze vraag is: drugsvoorlichting thuis.

De spelregels zijn eenvoudig: U brengt vier ouder paren bijeen, u neemt contact op met Luuk Miedema of Lianne van Egmond. U prikt een datum en spreekt een plek af, dat kan thuis zijn, maar ook op een andere plek. De betreffende preventiewerker komt die avond naar u toe . De avond bestaat uit een presentatie over de drugs, roken en alcohol en een gesprek over de vragen die ouders hebben.

Lianne van Egmond
Werkzaam op: Maandag, dinsdag & donderdag
l.vanegmond@gtnijkerk.nl

Kristel Kreijne